"Да вдигнем летвата на ежедневието"

 Това е мисията, с която основахме Boost.

Поставихме си за цел, да направим колекция от продукти, които сами да ни водят далеч, създават приятелства по пътя и незабравими спомени навръщане. В същото време наравно да ги използваме и в града – да подобряват стандарта ни на работа и продуктивност, за да достигнем максимално удовлетворение.

И така стартирахме линиите си от раници и термоси Boost, подходящи за всички, които не спират и за тези, които тепърва започват.

Началото.

Създаването на Boost е предимно вдъхновено от идеята на подобряването. Оттам дойде и името Boost - “…да подтикнеш някого или да подобриш нещо.“ В нашия случай искаме да те подтикнем да пътуваш повече и да си по-продуктивен и удовлетворен във всичко, което вършиш.

Вярваме, че винаги има как повишим стандартите на ежедневието си. Да станем утре. И да „тръгваме“.

BOOST: Мисия 

Като хора, които пътуват, за да откриват, изучават и преживяват, нашия екип е обсебен от идеята да съхраним дестинациите, на които стигаме. Колкото искаме да ентусиазираме всеки един от нас да пътува повече, толкова искаме да съхраним местата, които повещаваме. Мечтаем те да останат непокътнати за всички, които през този или следващия живот са се насочили натам. 

С основаването на инициативата Boost Places, установихме принципи, чрез които оставяме непокътнатите места такива, каквито сме ги намерили.

Не вярваме, че можем да се променим за едно пътуване време, но вярваме, че можем да започнем с глътка топъл чай.

BOOST:Нещата, които те водят.

Нито веднъж обаче не сме успявали да стигнем особено далеч или да имаме успешен ден без подходящата чанта или  насладата от малките празненства по пътя. Дори и да са просто глътка горещ чай от горски ягоди и пресен манов мед.

Затова тествахме огромен брой раници и термоси по ежедневни градски маршрути и екстремни планински трасета. И сега усигуряваме на всеки, който иска да направи „пътя“ ежедневие най-функционалните и ичдържани от тях.

Сравнение на продукти