Mисиятa на Boost e много проста... ''да променим начина по който пътуваме,  докато опазваме местата, на които пристигаме''.

"КУПИ МЕ ВЕДНЪЖ"

Когато използваме издръжливи продукти в ежедневието си, много по-рядко се налага да ги изхвърляме, да създаваме огромно количество замърсяване, докато стимулираме ненужно производство.

Именно затова решихме, че дълголетието на нашите продукти е основен приоритет и установихме принципа “ Boost – купи ме веднъж“ . Като резултат предлагаме отговорно създаден продукт, с устойчиви материали и качествена изработка,с които гордо да обиколите света.

 УСТОЙЧИВО ОПАКОВАНЕ

Без да оставяме следи по пътя, доставяме всеки Boost продукт в устойчива опаковка. Термосите ни са в сигурните ръце на специално проектирани картонени кутии от рециклирана хартия (готови за повторно рециклиране), а раници пътуват в своите пликове.

Дизайнът и материалът на финалната визия се превърна във вторият ни принцип - знаейки, колко често продуктите Boost се превръщат в перефектния подарък.

 "MORE TREES" 

Около нас има много хора, които споделят страстта ни към природата. Освен, че им завиждаме за креативността и отдадеността, ние искаме наравно да допринесем за резултатите им. Ежедневно избираме нови каузи, зад които да застанем и нови начини да съхраним местата, към които сме се запътили.

Гората.бг с тяхната основната мисия "...милиони нови дървета за България" е първата организация,която страстно подкрепяме от първия ден на екипа ни. За всеки 20 лева продадени продукти Boost, ние даряваме за посаждането на 1 дърво навсякъде из страната - от Харманли до Драгоман. 

Сравнение на продукти