Гаранция

BOOST your Warranty - Нашата Доживотна Гаранция

Всички раници, бутилки и термоси, които продаваме имат доживотна гаранция. Заставаме зад внимателно провереното и тествано качество на всички наши продукти. Гаранцията е валидна само за продукти с марка BOOST закупени директно през нашия уебсайт - boostyourgear.com

Ако има дефект в материалите или изработката, ние ще ги поправим/смeним за наша сметка. Щети, които не са покрити от гаранцията са тези в резултат на злоупотреба, нормално износване, инцидентна повреда или козметични разлики, които не афектират функционалността на продукта (като надрасквания и/или петна). Доживотната гаранция също не покрива продукти от категорията "Аксесоари".

ГАРАНЦИЯ И ПОПРАВКА

Какво покрива доживотната гаранция?

Покриваме производствени дефекти в материалите и изработката, независимо от миналото време. Ако има дефект в материала или изработката ние ще поправим/сменим продукта.

*Ако сте получили дефектен продукт от boostyourgear.com, моля СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС и нашият екип ще направи чудеса, за да останете доволни.

Какво не покрива доживотната гаранция?

Щети, които не са покрити от гаранцията са тези в резултат на злоупотреба, нормално износване и козметични разлики, които не афектират функционалността на продукта и/или инцидентни повреди. Освен ако на кутията/етикета на продукта не е изрично посочено, че е подходящ за почистване/измиване в пералня, сушилня или миялна машина, употребата на тези машини може да навреди и причини щети, които не са покрити от гаранцията.  

Износването на материалите е естествен процес, които неизменно се случва при стандартна ежедневна употреба. Независимо колко внимателно се грижите и ползвате нашите раници,бутилки и термоси те няма да са вечно нови. Примери за естествени износвания, които не са покрити от нашата гаранция са промяна в цвета, в резултат от излагане на слънце, износване на еластичните елементи и тъкани, особено на по-уязвимите места като презрамките и ъглите на раниците.

Кои продукти не са покрити от доживотната гаранция?

Всички продукти от категорията "Аксесоари", като външни батерии, блутут колонки, слушалки и други. Други продукти продавани на сайта, носещи марка различна от BOOST, като раниците с марка "BRANVE", и "XD DESIGN". Тези продуктите обикновено са със стандартна гаранция от своите производители.

Сравнение на продукти